Home » Tanfolyam » Ingyenes angol óra

Ingyenes angol óra

Az angolórákon való részvétel teljesen ingyenes, amelynek oka az, hogy angol anyanyelvű tanáraink, akik a világ különböző országaiból jöttek, de elsősorban az Egyesült Államokból, karitatív munka keretén belül tanítanak. Az angolórák mindenkinek rendelkezésére állnak, korosztálytól függetlenül.


 
magyarországon ingyenes angol óra

A fővárosban több ponton is megtalálhatóak az angol nyelvoktatás helyszínei, valamint Magyarország főbb városaiban, ezzel is hozzásegítve az érdeklődőket, hogy minél kevesebbet kelljen utazni.

Az angolórák tananyaga bár egy rendszert követ, mégis odafigyel minden egyes érdeklődő személyes igényeire: van, akinek az angol nyelvtan megtanulása, megértése a fontos de van, akinek a beszédkészségét kell fejlesztenie. A tanárok angol anyanyelvűek, ezért nincs olyan terület, amelyben ne nyújthatnánk teljes segítséget.
Időpontok

angol óra tanárAz (amerikai) angoloktatás egész évben zajlik, tehát bármikor be lehet kapcsolódni, és nem kell a kurzusok különböző időpontjait megvárni. Így, ha el szeretné kezdeni az angol nyelvtanulást, mert valamilyen késztetést érez magában, akkor azt megteheti. Angolóráink jó hangulatúak, buzdítóak és érdekesek, amely segítheti a tanulót a kitartó angol nyelvtanulásban akkor is, amikor a személyes motiváció már csökkent.

Tanáraink, akik Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza teljes idejű misszionáriusai, az angolórák után szívesen tanítanak, illetve válaszolnak meg minden hittel kapcsolatos kérdést és beszélgetnek személyes meggyőződésükről. Az angolórák és ezen beszélgetések nem függnek össze, mert az angoloktatás egy önkéntes szolgálat része, amely nem rendelkezik egyházi tartalommal. Az angolórák utáni programok nem kötelező jellegűek, ez szabadon választható.

http://www.angolora.info/

2021. április
H K S C P S V
« szept    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Támogasd az oldalam!